КОНТАКТНИ ЛЕЩИ
Zasnemane-25

Контактните лещи за очи са един от най-популярните начини за корекция на зрителни аномалии като късогледство, далекогледство и астигматизъм. С напредването на технологиите, все повече производители предлагат контактни лещи за очи позволяващи добро зрение и на близко и на далечно разстояние – мултифокални лещи за очи за пациенти в пресбиопия. За пациентите с астигматизъм се предлагат торични лещи гарантиращи отлично зрение чрез диоптър на градус без да се налага носенето на очила.

При нас се предлагат контактни лещи за очи на световно известните марки в офталмологията – Bausch & Lomb, Alcon, CooperVision и други.

Biotrue
ONEday

Еднодневни контактните лещи с HyperGelT, следващо поколение био-вдъхновен материал, който имитира липидния слой на слъзния филм и така предпазва от дехридатация.

Производител: Bausch & Lomb

Още...

Biofinity

Първокласни контактни лещи от последно поколение СИЛИКОН-ХИДРОГЕЛ, доставящи максимален комфорт и възможност за непрекъснато носене до 29 денонощия.

Производител: CooperVision

Още...

Optima FW
Quarterly

Евтини лещи с високо качество и изключително комфортни за носене. Optima FW Quarterly са ежедневни контактни лещи с период на смяна 90 дни.

Производител: Bausch & Lomb

Още...

SofLens Natural Colors

Цветни контактни лещи с диоптър. Изискват рецепта. Могат да се използват в рамките на 3 месеца, когато се поставят рядко или да се използват ежедневно в рамките на 1 месец.

Производител: Bausch & Lomb

Още...

Specialty 55%

Уникална технология на ULTRAVISION за тангенциално повдигане на края, което осигурява тънък профил навсякъде и прилепване към склерата без опасност от сълзене.

Производител: Ultravision

Още...

HYDROWAVE

Тримесечна мека контактна леща от силиконов хидрогел.Силикон-хидрогел за максимална кислородна преносимост и при симптоми на сухо око.Wavefront оптика за повишен контраст и дълбочина на фокуса.

Производител: Ultravision

Още...

РАЗТВОРИ

HY-CARE

Мултифукционален разтвор за контактни лещи, съдържащ хиалуронова киселина

Производител: CooperVision

120ml; 360ml

Още...

ALL IN ONE
Light

Мултифункционален разтвор за чувствителни очи и меки контактни лещи.

Производител: CooperVision

120ml; 360ml

Още...

ALL CLEAN
Soft

Разтвор за всички видове меки контактни лещи, включително и за новото поколение лещи, които са от силиконов хидрогел.

Производител: Avizor

100ml; 360ml

Още...

ALVERA

Многофункционален разтвор за почистване и съхранение на всички видове меки контактни лещи с екстракт от алое вера.

Производител: Avizor

350ml

Още...

UNICA
Sensitive

Многофункционалния разтвор с хиалуронова киселина за потребители с много чувствителни очи.

Производител: Avizor

350ml

Още...

OPTI-FREE Express

Универсалнен разтвор за дезинфекция, почистване, изплакване, овлажняване и съхранение на видове меки контактни лещи.

Производител: Alcon

120ml

Още...

КАПКИ ЗА ОЧИ

LACRIFRESH OCU DRY 0.20%

Овлажняващи капки за очи с хиалуронова киселина за пациенти, които страдат от очна сухота, като осигурява облекчение от симптомите им.

Производител: Avizor

20 х 0.4 ml монодози

Още...

SODYAL X

Овлажняващи капки с крослинкинг хиалурон, без консерванти за пациенти страдащи от очна сухота, причинена от недостатъчно или некачествено производство на слъзен филм.

Производител: Omisan

10 ml

Още...

COMFORT DROPS

Капки за очи за облекчение и хидратация на сухи, раздразнени очи на хора, носещи контактни лещи. Помагат при дразнене, причинено от вятър, прашна среда или климатизирани и сухи помещения.

Производител: CooperVision

20 ml

Още...

NEBUVIS
Euphrasia

Натурални капки за очи с очанка под формата на спрей, които бързо облекчават симптомите на раздразнените очи. Подходящи при пациенти с чувствителни очи, както и за тези, които ползват контактни лещи.

Производител: Omisan

10 ml

Още...

SODYAL
Plus

Овлажняващи капки за очи с хиалуронова киселина и алое вера. Подходящи при пациенти с чувствителни очи, както и за такива, които ползват контактни лещи.

Производител: Omisan

10 ml

Още...

CALENDOFTYLL

Капки с невен за сухи, уморени или зачервени очи. Предпазват очите от вятър, слънце и прах. Подходящи за потребители, ползващи контактни лещи.

Производител: Omisan

15 ml

Още...
30 посещения